Erhverv

Erhverv ventilation

Fuld Cirkel

Rådgivning:
Den indledende fase af et projekt er meget vigtig for alle parter. Med Fuld Cirkel, sikrer Midt Ventilation du får alle muligheder fremlagt og i et samarbejde mellem alle projektets parter, finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder altid et skriftligt oplæg, hvor alle afvejninger ift. løsningen er beskrevet. På den måde har du et optimalt grundlag for beslutningen om at fortsætte projektet.

Fast Pris:
Vi tilbyder altid at udføre dit ventilationsprojekt til en fast pris. På den måde sikrer du dig mod ubehagelige overraskelser. I de tilfælde, hvor du løbende ønsker at justere nogle detaljer, får du altid et skriftligt tilbud, og igen selvfølgelig med en fast pris.

Hos Midt Ventilation får du i forbindelse med et tilbud, altid mulighed for at kontakte en eller flere af vores kunder. Dermed opnår du et godt billede af, hvordan vi er at samarbejde med i praksis.

Projektkommunikation:
Midt Ventilation deltager på alle projekt møder hvor du som bygherre eller projektleder, ønsker det. Vi bekræfter altid efterfølgende alle beslutninger og ændringer skriftligt. Dermed sikre vi der ikke hersker tvivl om enteprise indhold, tidsplanlægning og økonomi.

Efterservice:
Når en ventilationsløsning afleveres til dig indgår nedenstående tre elementer altid i projekt oplæg og tilbud:

  • Indregulering
  • Opfølgning
  • Efterservice

Du opnår først fuld valuta for din investering når anlægget er indreguleret korrekt, og efter en driftsperiode justeres helt på plads ift. brugerne/beboernes ønsker, arbejdsmiljø generelt samt energiforbrug.