Nyttig viden

Bolig ventilation

Boligventilation der passer på din familie

God ventilation i boligen giver dig et godt indeklima. Luftens indhold af støv, damp, radon og skimmelsvamp reduceres eller fjernes helt, og du vil opleve en meget bedre komfort for dig og din familie.

Boligventilation der passer på dit hus

Særligt nye og efterisolerede huse har behov for ekstra ventilation. Boligene er konstrueret til at holde på varmen, og dermed også på fugten.

Du passer derfor bedre på din bolig ved at installere et ventilationsanlæg, og derved minimere kondensdannelse og risikoen for fugtskader og skimmelsvampe.

Boligventilation der sparer penge

Et behovstyret ventilationsanlæg genanvender mellem ca. 90 pct. af varmen, og du opnår en årlig varmebesparelse på ca. 6500 kWh (bolig på 150 kvm. opført i 1970).

Midt Ventilation tilbyder dig

Siden 2006 har vi monteret boligventilation i over 900 hjem.

Med vores store erfaring og løsnings orienterede tilgang til dit projekt, sikres du et perfekt ventilationsystem til aftalt tid og pris.

Du får fra start til slut en fast kontaktperson og vi sætter en ære i at gøre arbejdet helt færdigt.

Vi er selvfølgelig fuldt på højde med gældende lovgivning og bygningsreglement og anvender kun anerkendte produkter i din ventilations løsning.

Kontakt os uforpligtende

Vi kommer gerne hjem til dig, og sammen gennemgår vi de muligheder du har, og dermed hvilke fordele du konkret vil få med en ventilations løsning.

Ønsker du derefter at få overblik ift. totaløkonomien, udarbejder Midt Ventilation helt uforpligtende et tilbud til dig.